Agenda

Een overzicht van activiteiten die te maken hebben met het land, de taal of de cultuur.

 

Dag van de Handel - Frídagur verslunarmanna
Eerste maandag in augustus

Het lange weekend is meestal het grootste binnenlandse reisweekend, met veel festiviteiten.

 


Lees verder...

De statistieken

Vandaag 25
Deze week 1357
Deze maand 2093
Sinds 11-2008 809800

Zelfstudiecursussen
 

 

 

Zelfstudiecursussen
Voor mensen met een goede zelfdiscipline is een zelfstudiecursus een optie.
Het grootste voordeel van een zelfstudiecursus is de vrijheid: Jij bepaalt wanneer jij studeert. Een zelfstudiecursus is dan ook goed te combineren met een drukke baan. Je kunt starten wanneer je wilt en studeren in je eigen tempo.
Een zelfstudiecursus bevat opgaven die door de cursist zelf nagekeken kunnen worden aan de hand van antwoorden die meestal achterin het boek staan. Een zelfstudieboek is vaak voorzien van CD's waarmee je de uitspraak kunt leren.

 

 

 

Nederlandse HandelsAcademie (NHA)
Kwalitatief onderwijs voor iedereen betaalbaar!
De NHA is een van de grootste aanbieders van afstandsonderwijs in de Benelux. Het bedrijf is opgericht door een onderwijzer die het onderwijs bereikbaar én betaalbaar wilde maken voor iedereen. Hoge kwaliteit tegen laag lesgeld, dat is de missie van de NHA. De NHA biedt zowel taalcursussen met begeleiding van een docent (klein aanbod) als zelfstudiepakketten aan (zeer groot aanbod).
De NHA biedt de volgende cursussen aan:
- NHA taalcursus IJslands

 

 

Laudius cursussenStudiewereld Laudius
Comfortabel leren vanuit huis!

Studiewereld Laudius heeft als doel thuis studeren voor iedereen betaalbaar te maken. De cursussen zijn compact en compleet: U leert alleen datgene wat u echt nodig heeft. Duidelijk, praktijkgericht, zonder toeters en bellen, en daarom betaalbaar, dat is wat Laudius karakteriseert.
Studiewereld Laudius biedt de volgende cursussen aan:
- Laudius cursus IJslands

  

Colloquial IcelandicColloquial Icelandic
Colloquial Icelandic is makkelijk te gebruiken en zeer actueel. De cursus is speciaal geschreven door ervaren docenten voor zelfstudie of klassikaal gebruik en biedt een stapsgewijze benadering van geschreven en gesproken IJslands. Je hebt geen voorkennis van de taal nodig. De cursus is erg interactief, er zijn vele oefeningen om regelmatig te leren spreken en schrijven, handige woordenlijst met uitspraak.
De cd's zijn van onschatbare waarde voor de cursus Colloquial Icelandic. Ze zijn opgenomen door moedertaalsprekers van het IJslands en vormen een aanvulling op het boek en helpen je bij het ontwikkelen vande juiste uitspraak en luistervaardigheid.

Auteurs: Daisy Neijmann
Instructietaal: Engels
Aantal pagina's: 384
EAN: 9780415207065
Te verkrijgen via webwinkels zoals Bol.com of Amazon.nl

 

 

 


Teach Yourself IcelandicTeach Yourself Icelandic
Met dit boek is IJslands bereikbaar voor elke beginnende student. Je kunt Teach Yourself Icelandic in je eigen tempo gebruiken of als aanvulling op formele cursussen. Deze complete cursus is gebaseerd op de allernieuwste leermethoden en ontworpen om plezierig en gebruiksvriendelijk te zijn.

De cursus is ontwikkeld door ervaren taalexperts. Teach yourself Icelandic begint met de basis en brengt je geleidelijk op een niveau van soepele en zelfverzekerde communicatie, inclusief:

Actuele, gerangschikte interactieve dialogen. Gerangschikte eenheden met cultuurnotities. Grammatica en oefeningen. Stap-voor-stap handleiding voor uitspraak. Praktische woordenschat. Regelmatige en onregelmatige werkwoordstabellen. Veel oefeningen en antwoorden. Tweetalige woordenlijst.

Auteurs: Hildur Jónsdòttir
Instructietaal: Engels
Aantal pagina's: 224
ISBN: 10: 0340268824
Te verkrijgen via webwinkels zoals Bol.com of Amazon.nl


 

 


2024 Harmen Schoonekamp | contact | Talennet | Pagina-overzicht.

Citaat van de dag

"Að gera úlfalda úr mýflugu.
Van een mug een kameel maken. "
- IJslands spreekwoord -

Mededelingen en snelkoppelingen

Heeft u een eigen website? Een link naar deze website wordt zeer gewaardeerd. Uw website kan eventueel ook bij ons in het linkoverzicht geplaatst worden.